Завжди шукай чогось нового
Ідучи стежками життя,
Проте не забувай простого
Й давно відомого буття.
Так, винаходь нові матеріали,
Будуй будівлі із нових цеглин,
Пиши нові газети і журнали,
Життя – одне, і в ньому ти – один.
Лише один раз випадає жити,
Лише один дає природа шанс
Любити, жити, діяти, творити –
Не загуби її безцінний дар.
Не втрать життя, дарованого Богом,
Не витрать кращі роки на дурню,
А доведи, що гідно жити можна:
Ти посвіти життєвим ліхтарем у тьму.
Пройдуть роки, пройдуть тисячоліття,
Машин не буде – буде щось нове,
Та будуть люди, й нові покоління
Запам’ятають слово мудрості твоє.
24.04.2002