Мене манять твої прекрасні очі
У снах їх бачу я щодня
Твої ті карі, карі очі
Без них не можу жити я
Люблю я бути біля тебе
Мені стає тоді так просто
Що всі невдачі забуваю
Я посміхаюсь і кохаю
Люблю з тобою я гуляти
Так щиро, гарно розмовляти
І випадково помічаю
Наскільки світ той є чудовий
І навіть у похмурий день
Ти легко настрій піднімаєш
Ти заспокоєш, приласкаєш
Ти все найкраще побажаєш
Тобі весь світ би я віддав
Та що я можу, я ніхто
Та лиш одне я зміг зробити,
Тобі кохання подарити
Я не найкращий, я це знаю
Ти вибач вже мені за це
Я стану кращим, обіцяю!
Ти лиш люби мене, благаю!