Стрілка годинника полетіла назад,
Вона прорвалася крізь твій зорепад.
Стерлися на долоні лінії долі,
І з пам"яті зникла ілюзія волі.
Я босими ногами у талий сніг,
Знов перейшовши банальності поріг.
А краплі дощу впали в пилюку,
В болоті змісивши іще одну муку.
Гарячий пісок в антарктичних снігах
І снігопади в тропічних лісах.
Бах і Моцарт у нічному клубі
Знайди історію мого життя на "Youtub"і...