Цей світ щодня дає нові СD,
Я знов дивлюсь чиєсь життя на DVD.
О ні! За що ж така брутальність,
Це ж повсякденная банальність.
І цигарковий дим, що ріже очі,
Сьогдні вже не буде ночі.
Прозорий дим - моя реальність.
Мене нема, я - лиш формальність.
І мокрі ноги... Й шлях до магазину...
Краплі з дахів, що падають на спину...
Сьогодні я зустріла чиїсь тіні,
Вони пішли, але вони не винні...
І ця весна... Тобі її навіщо?...
Вона брудна, вона лише ніщо...