“Ты как огромная, плотная дыра в мировоздании
И у этой дыры силуэт человека”
Гейман
В моїй аурі
Велика дира
У формі людини з крилами
У формі ЙОГО
Крізь його контури
З мене виливається вся життєва енергія..
Через неї ззовні дияволи вриваються всередину..
Щоб зруйнувати моє фізичне тіло
Моє земне існування..
Я борюсь..
Щосекунди з цим приливом негативу
І відпливу сил..
Я борюсь, щоб жити..
Я не покажу себе екстрасенсорним очам
Я боротимусь і далі..
Залатаю його
Чимось…
Повідриваю мікрочастинки людей навколо
Повикрадаю в них все, подібне на нього
Зберу до купи..
Віддінки кольору очей
Присмаки запаху шкіри..
Спалахи однакових емоцій..
Сяйво посмішок
сіль сліз..
Зберу його докупи
По крупинках
З навколишнього світу
І залатаю ним
Диру в моїй підсвідомості
Диру в моїй аурі
Зцілюсь!
І буду жити!