У мріях наших десь єсть моя країна
Багата щастям і достатками жива
І доля в країні тій у всіх щаслива
Закон і воля в тій країні є й права
Говорять в країні тільки щиру правду
Шанують чесних в кого від душі слова
Не знайдеш поміж людей зневагу кривду
Закон і право там все й всьому голова
Уряду нема там лише урядовці
Яких чесно обрали люди і роди
І лише винного карають там суди
А хто не винен відпускають - кажуть - йди
В країні тій має кожен собі почесть
Тамтешні жителі не курять і не пють
В країні орденів без заслуги й честі
І у випадках ювілеїв не дають
Не говорять там на іноземній мові
Харчування добре лише натурпродукт
Найбільше шанують волю і свободу
Країну наших мрій всі Руссю назовуть.