Коли з"являєшся у мої сни -
Немає спокою мені.
Так б"ється серце і тремтить душа...
О, порятуйте Небеса!
Щаслива я у тому сні
І дуже радісно мені,
Що поруч ти й з тобою я,
З тобою, о любов моя!
Приємно бачити тебе і чуть
Мені тебе, о не забуть...
І я не хочу прокидатьсь знов,
Лиш хочу відчувать любов...
23.07.2007