Блаженні є вбогі духом,
Бо Царство їхнє Небеса.
Помилуванні Богом,
Бо чистими є серцем...
Пустеля це не привід
Для сумління й каяття.
Молімося бухгалтера!
Спасіння наше поблизу...
І прибуде з нами милість,
Мир, спокій й благодать.
Пов’язані ми путами
Життя, бо ми служителі…
Прибудуть Ангели,
А з ними й ревізор.