Жіноча половина людства!
Прислухайтесь як се звучить,
Яка тонка й тендітна мова.
Із нею час немов летить.
Жінки - найкраще, що створили
Найвищі сили із небес,
Красою й добротою наділили,
Аби такий, як я, кудись не щез.
Жінки палко кохають й щиро.
Не те, що ми, чоловіки.
Турбот нелегких було сила,
А подолали їх жінки.
Вклонюся щиро перед вами.
Вклонюся низько до землі,
Аби завжди ви квітували,
В серцях й душі плекали сміх.
Щоб сонце завжди вам сіяло,
Щоб місяць освітив ту путь,
Яку старанно обирали,
В який вкладали піт і труд.