вплітаєш пристрасть в коси
цілуєш торішні засоси
чомусь не вдягаюся досі
кохай якщо дуже попросиш
хоч в тебе якісь психотравми
а в мене теж заморочки
загарбав би всю і кохав би
допоки більше не схочу
допоки без жодного звуку
в маленькій душній кімнаті
захочу братись на руки
у темряві голокартатій.