В цю зиму зникли всі пусті слова,
Згубили лік у днях таємні мрії
І посміхнулись зраджені дива,
Замерзлим поглядом сховалися під вії.
В цю зиму затремтіли нові почуття,
Тепло розлилося на дні душі.
Я тихо мовила твоє ім'я
І з вуст полинули німі вірші.
В цю зиму загубилась вічність в днях,
померла десь в куточку на світанні,
А потім народилась у твоїх очах,
Запалюючи промені в чеканні.
Ця неповторна сонячна зима
Мені дала найкращі в світі миті,
А потім випила мене до дна,
Залишивши леше думки розбиті.