Безодню ніч нам відкриває,
сукупність тисячі зірок,
і душі наші заклинає,
знайти космічних слід стежок.
Зіркове сяйво мерехтливе,
мов душі павших у боях,
і небо їх так бережливо,
хранить на вічності полях.
Зазвичай, темінь нас лякає,
і страх катує нам серця,
та ніч весь всесвіт відкриває,
відкрита в ніч небес краса.