Давним-давно пропито титули -
А нащо титули багатому?
Наш серіал скінчився титрами,
Яких ніколи не читатимуть.
Слова немовлені недійсні є,
Хоч що б між ними не траплялося.
Лиш дехто знає Волта Діснея,
А більшість знають Міккі Маусі.
Ущерть заповнено акваріум
І рибка золота зламалася.
В сторінку титульну сценарію
Жахлива помилка закралася.