Коли ти не поруч, то темрява серце сповняє.
Якщо ти далеко, чомусь божеволіє ніч.
З-за рожевих фасадів будинків привид твій виглядає,
І стікає з поржавілих ринв тисячами облич.
Я блукаю по вуличках, вузько закутих у камінь.
У розмовах старих ліхтарів слухом ловлю тебе.
Часто поглядом очі твої в зір безодні шукаю…
Коли ти не поруч, то мовби немає й мене!
2010 р.