Я сама взяла пластмасову сокиру, таку,
як дітки граються.
Щоб її потім без зусиль викинути.
Не знаю, як, але вона мохом вкрилась, з часом.
Таким,
тропічним мохом.
Крок, зроблений відчаєм.
Вето порушене поступово
вросло тепер кудись, де тепло,
і гарненько пускало коріння.
Поки не бачили.
Ходила, чистила вулики... В останньому бджоли покусали трохи.
Але меду трохи дісталось.
Ложкою,
Чай,
Змішалось, фільтр, -
- Чистота.
Чистота, до якої придивляються.