Хрустальне серце
Палає плам*ям волі
Зміїні очі,як топази
А в чаші сльози сонця...
Витонченість граціозних рухів,
А погляд - казка...
Обійми коренів дерев
Переплетені як смужки щастя
Ніжність доторків долонь
До кришталика землі
Ти дурман квітів вечірніх
Лілея - міража
Ти фея - терпкий яд
Магія всесвіту землі
Крихітна і беззахісна
Одна,на крилах сна
В нічному сяйві магія вогнів
Які скривають душу у тобі
Люблю папороті запах твій
Пробудження природи у тобі
Феєрія втілення краси...
Хрустальне серце твоє
Розбилось на шматочки
І потекло сльозами вниз.....
Зібралось в шкарлупу горіха
Засяяло кольором веселки
Зникло все...
Лишилась лиш ти
Повелительниця цього світу
Моя ти фея сну....