Залізний меч у серця
Кайдани болю у душі
І спис холодний у кришталику бутті
Свідомість......
Судоми ріже гострий зульфікар
А мозок проймає алебарда
Руки відсікає злий бердиш
І тіло знищує василіск
Кінець мого страждання
Остання біль моя
Для душі вона
Пронизлива отруйна чакра......