Десь сама собі.
Ялинка прекрасна розкішно стояча тут
і все на тому.
______________________________
Желание?- ні.
Заблуждение.
...якось так. Ну звичайно так.
Всі.
Потому что добро побеждает зло.
______________________________
Міраж, я... але-але.
Правда виникає поступово.
Віра важка, швидка-важка-бажана.
Як весна.
______________________________
Головне, що не антонім.
Головне.
Головне, що час не зупинився
і те, що я гартуюсь, головне.
______________________________
Ваша правда непотрібна.
У Вас "вся спина белая".
Аби так. Аби.
______________________________
Рій, тор, там... є.Щось.
Нас.
А я йду мовчки і думаю про своє. Але
вмію і чую.