Борсаюсь у воді..Холодна вода понизує тіло…ще трішки і вона донесе мене до краю водоспаду….
Гаряча чорна кава,вона обпікає язик…великими глотками проникає всередину,роблячи гіркий смак..Так як життя,яке пронситься перед очима…холодне,жорстоке…воно як безпощадна тварина,яка пожирає повністю…
Останні хвилини до пропасті…гострий камінь прорізає ногу…тепла кров зливається з льодяною водою…роблячи її блідо червоною…
Вечір…Червоне вино ллється в прозорий бокал.Воно солодке але одночаснойого терпкість задурманює голову…так як любов — спочатку страсною горіччю кидається на тебе,а потім потроху одурманення відходить і настає пустота…одиночність душі…
Уже пропасть… я ловлусь за дерево і вишу над безоднею,а вода вдаряється об каміння внизу…
Перед очима проноситься дитинство…юність…друзі…найближчі люди…все це проходить перед очима…бджолиним ядом вражає серце..що більше ніколи непобачу нікого з них…
В голові проходить думка…висіти тут я можу довго…але для чого?
я заплющую очі і відпускаю руку…тіло летить вниз..куди?уже неважливо..через декілька секунд згасне вогник життя…
Литке алоє…береш його гілочку і здушуєш….. з неї виходять останні живі часточки.Вони падають на холодну землю і зникають…так як і життя воно дається,а потім просто в непідходящий час забирається.Цей листочок алоє,він хоче жити!Але є щось вище над ним,яке бере і позбавляє його цього задоволення.
Розплющую очі…дивлюсь кругом себе,Я знаходжусь в замку…холодні кольори кімнати надають ще більшого остраху..«Де я?»
«Ти в моїй бездні…» - де немає виходу..або смерть або вічне життя..з ним?
Що ж вибрати?Підходжу ближче до вікна…потроху заходить темрява і уже видно місяць…кругом ліс..
Мінерал….пачка сигарет..одна по одній зникають вони...дурманять голову,роблять так ніби нічого не сталося…Просто розслабляють тіло….яке перестає переживати..нікотин заповнює легені і білими клубками ростворяється в повітрі ..
Він підходить ближче….чую його важке дихання……це дихання звіра..передімною стоїть великий мохнатий звір,він проводить нігтем по рані…«тепер ти така як я…!»
Ти в моєму володінні,тобі не вибратись звідси…..а померти тобі я не дам……
Догоряє свічка..згасає,настає темрява…