Коли під ногами яскраво, Розкинула осінь багатства, Так хочеться йти і мрійливо, Коханій у очі вдивляться. А очі закохані в тебе, І осінь грайливо-чарівна, Так, саме ти сьогодні, Цієї краси царівна.
ID: 192869 Рубрика: Поезія, Вірші, що не увійшли до рубрики дата надходження: 31.05.2010 14:05:24 © дата внесення змiн: 31.05.2010 14:05:24 автор: Самойленко Є.В.
Проект ініційовано у 2002 р. київським поетом Євгеном Юхницею Правила щодо cookie