Я зустрілась з тобою у сні
Твої очі для мене у вогні
Твоя посмішка диявола у забутті..
Твоя постать перевертень у кошмарі
Знаю,що для тебе у вогні
Моя постать горітиме завжди
Хоч нічого тобі не зробила
Моя посмішка тебе просто вбила
Хочеш згадаю ту ніч?
Білу постіль,брудні думки..
Твоє тіло з моїм в самоті...
У неосяжних обіймах в ночі......
Пекучий доторк рук і присмак крові
В яких видно синці від болі
Неосяжності крила надії
Ти і я одне ціле....