Москвою я іду
До Горького парку
Слухаючи вітер змін
Серпнева літня ніч
Солдати пліч о пліч
Ідуть і слухають змін вітер
Світ меншим стає
І хто з вас думає
Що ми бути могли б сім'єю
Майбутнє тут і там
Його я чую сам
Розом із навіванням змін
Візміть мене в чудову мить
У ту прекрасну ніч
Де діти з завтра мріють тільки про...
Про вітер змін
По вулиці іду
Старі думки не тут
Вони в минулому назавжди
Москвою я іду
До Горького парку
Слухаючи вітер змін
Візміть мене в чудову мить
У ту прекрасну ніч
Де діти з завтра міями поділяться
З нам всіма.
Візміть мене в чудову мить
У ту прекрасну ніч
Де діти з завтра мріють тільки про...
Про вітер змін
А вітер змін все дме
Прямо в часу лице
Як буде ураган дзвони в колокол свободи
Щоб все добре було
Хай балалайка грає
Про що гітара розповідає
Візміть мене в чудову мить
У ту прекрасну ніч
Де діти з завтра міями поділяться
З нам всіма.
Візміть мене в чудову мить
У ту прекрасну ніч
Де діти з завтра мріють тільки про...
Про вітер змін