Крадькома, по підвіконню, заповза в покої вечір,
Занавіскою легкою прикриває смаглі плечі,
Щоб годинник не торкнути, кошеня не налякати,
Він навшпиньки поспішає нашу крихітку гойдати.
Люлі-люлі, спи, малятко,
Сплющ цікаві оченятка,
Зорі в небі, як намисто,
Ніч приходить в наше місто.
Ранком сонце стрінеш знов.
Засинай, моя любов.
За вікном сплітає віти клен знайомий сріблолистий,
Казка ліжко застеляє укривалом шовковистим,
Сон сідає на подушку, прикрива долонькой віки
І тобі шепоче в вушко:"Будь щасливий і великий!"
Люлі-люлі, спи, малятко,
Сплющ цікаві оченятка,
Зорі в небі, як намисто,
Ніч приходить в наше місто.
Ранком сонце стрінеш знов.
Засинай, моя любов.
2010.