О боже, я так сильно хочу жити
Та швидко так спливає час…
Не встигла я дитинства мить спинити
І думка ця з`являється щораз,
Я тільки зрозуміла що в дорослому житті
І моє немовля, уже струнка красуня,
Не має вороття й часто у вві сні
Я потрапляю в світ дитинства і його я не забула.