Вже вкотре перечитую цей вірш
Його не знаю – розумію вкотре,
Я серцем відчуваю вірша дотик,
Від цього світ стає ще яскравіш.
І відкриваю невідкритий сенс,
Блукаю міжрядків*ям тихо-тихо,
Боюся навіть десь не так задихати,
Вдивляюся в первісний літер dance…