Вечір. Спалахи блискавки.
Я на дискотеці у дощу.
Громо-музика жбурляє виклики,
Та все-одно парасолю не відпущу.
Забуду про наївні забобони,
Що розмовляти стільниковим у грозу
Смертельно. Хранитель зло відгонить,
Як тільки я його позву.
Калюжа вкрала сухість з туфля,
Вода стікає по волоссю.
Поливши мокрі каплі з кухля,
Сміється дощ, що я вже босий.
Радію літній небесній воді,
Навмисне хлюпочу в калюжі.
Люди, з дощами гуляти ходіть,
Замість симуляції в душі.