Де Ви пишете твори,
Фарбуючи пастою зошити?
Я люблю сидіть надворі,
Перебираючи прожите.
Крісло-некачалка й літній сад,
Навколо рими кружляють мухами.
Вірш помер? Навряд.
Але нема тут тих, хто б його послухали.
Рядки скисли, як забутий на столі компот,
Як щастя від чужого горя.
Ще, часом, на екрані піксельний Word
Ставить думки в буквах поряд.
Я не митець, шукач словесних див.
Пишу пером (хоча це жарти).
Літературу уже трохи забруднив,
За що дали звання поет-сержанта.