А я живу заради зустрічі з тобою,
Заради ніжності,любові,теплоти,
Щоб ти торкнувся ніжно так рукою
Й подарував промінчик доброти.
Заради ласки,ніжного цілунку,
заради щастя і майбутнього краси,
заради вічного кохання - подарунку
Який не зможуть відібрати в нас роки.
Я хочу бачити щодня і щохвилини
твою усмІшку,блиск очей твоїх,
І знати,що на світі є людина,
Яка є втіленням усіх надій моїх.
А я живу,заради зустрічі з тобою
щоб дарувати ніжність та любов тобі,
і щиро вірю,що лише зі мною
ти прагнеш поруч крокувати у житті.
Ольга Гордзій відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Величееееееееееезне дякую за оціночки та відгук,а головне - за увагу!!!Усім бажаю КОХАННЯ!!!
і хоч надворі осінь золота,
вона така мінлива та манірна,
нехай в серцях завжди цвіте весна,
вона усім так у житті потрібна...
Ольга Гордзій відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
спасибо за внимание и пожелание
можна порівнювати щастя з зорями чи квітами,та зорі гаснуть,а квіти - в"януть,я бажаю Вам щастя - простого,земного,вічного!