ці рядки складені з коментарів до вірша "Вальс" - автора viter07
Це мелодія вальсу, - хвилююча магія звуку
Що підхоплює душі та вгору подалі несе.
Коли зайві слова, - ти тихенько візьми мою руку,
Ну а вальс, - він старенький і мудрий. Та знає вже все.
Я беру Вашу руку і Світ затихає в чеканні:
перший подих і крок, перші доторки ніжні руки.
Я,кохана, із Вами танцюю, неначе востаннє,
бо серця в унісон б`ються поруч крізь ритм і роки.
То ж давайте станцюємо, знову торкаючись мрії,
Залишивши весь світ, і нехай він на нас підожде!
Хай же час промине,тільки музика,ви і обійми,
І цей пристрасний вальс нас п»янить і до краю несе!
Ох, якби я хотів, увесь світ вальсом цим охопити,
І якби кожна "Та",зі мною кружляти змогла,
вона би відчула,що тут ще хтось вміє люити,
вона б зрозуміла, любов у цих па ожива!