я ношу у пам’яті вчора, а у сумочці зайвий мотлох,
зайвий мотлох носити модно, зайве в сумочці – будеш сильна.
всі дівчата люблять червоне. «у червоному» –значить, «стильна».
«у червоному» – значить «вільна. і плює на чутки і послух.»
я ношу у роздумах завтра, і взуття натерло до крові,
раз не плачу – значить терпляча. раз терпляча –значить, помучусь.
ні, мені не потрібен лікар, поки спогади ще здорові,
поки роздуми ще рухливі, поки серце іще на ключик.
я ношу себе, наче паву; а в собі – багато складного,
раз непросто – значить цікаво. раз цікаво –значить, не нудно.
всі дівчата люблять яскраве, всі дівчата хочуть одного –
щоб коханий, та ще єдиний. та щоб суджений, а не судний.
я ношу тебе у легені, біля серця в зручній кишені,
поруч з мамою і повітрям, мало місця – то домалюю,
у коштовній маленькій скриньці, бронебійній і незнищенній,
я ношу тебе – значить, вірю. я ношу тебе, бо люблю.