Постукала любов у двері серця.
Хтось скаже, що вона жаданий гість,
чому ж тоді від болю воно рветься
і сповнює його пекуча злість.
Чому так складно обирати долю
і друга вірного на все життя,
чому кохати - це втрачати волю
і рвати серця на шмаття.
Хто дасть пораду у скрутну годину
і хто розраду подарує вчас,
щоб ти знайшов свою людину,
яка в житті буває раз.
Ота єдина і така жадана,
якої в світі більш нема,
яка неначе з неба манна
дарована тобі дарма.
Неможна покохати двічі,
так само як родитись знов.
Палають довше свічі,
аніж подвійна ця любов.