Мені все сняться очі сині,
А в серце стукає весна,
Лунає пісня солов’їна -
Така весела й голосна.
Чарівна пісне, не заманюй,
Заснуле серце не буди,
Бо те зрадливеє кохання –
Одвічна мука молодих.
Воно закружить в вирі щастя,
Майне і зникне в далині,
Але забути вже не вдасться
Щасливі молодості дні.
27.10.05.