У небi, у високому,
Що й сокiл не долине,
Веселка нiжна, пристрасна
Намалювала лiнiї
Бринить звабливо, квітчасто
Забарвлення яскраве,
Так сонячно і весело
І душу зігріває
Нехай у кожному із нас
Живуть веселки барви,
Щоб добрим був життєвий шлях,
Веселим і яскравим...