Про таке не говорять через дроти,
Про таке мовчать до останніх хвилин.
Лиш таке виливається з висоти,
Лиш таке всім гірчить, як отой полин.
Про таке не випрошують у богів,
Про таке не складають сумнівних од.
Лиш таке нам з’являється серед снів,
Лиш таке не виносять на осуд в народ.
Про таке не малюють нових картин,
Про таке не шепочуть до пустоти.
Лиш таке з ароматом смачних ожин,
Лиш таке вперто змушує кудись йти.
Про таке не розписують у книжках,
Про таке не співають нудних пісень.
Лиш таке розганяє увесь твій жах,
Лиш таке,часом, змушує жити день.
Про таке не клянуться, що все назавжди,
Про таке не викрикують диких фраз.
Лиш таке добре знає-навіщо й куди,
Лиш таке відчувається один раз.