Мої батьки ви, ви є те, що справжнє,
Життя моє розпочалося з вас.
Моє дитинство ви, ціле життя ви,
Ви те, що зупиняє час.
Все, що є справжнє в цьому світі, - ви,
Ви допомога, втіха, віра,
І тільки ви, хто є зі мною назавжди,
А я є кожного із вас частина.
Тому я бачу кольори, як є,
І чую голоси насправді,
Я є, що є, вам завдяки,
Тож дякую, що ви мої, що ви є справжні.