Чарує природа осінніми барвами,
Ллються ноти пташиних пісень,
Дивне небо з чудернацькими хмарами
Переповнює щастям сонячний день.
Звуки радості лунають за вікном
Вітер колише віти верби,
В погожі дні є туга за селом
Де річка гірська, де знаходиш гриби.
Бабине літо швидко мине
Та тішить душу кожна мить.
Серце цінує щастя земне
Дай Боже щасливо прожить.