Забути все й ніщо не пам'ятати
На ліжко впасти й просто не вставати
Частіше все так хочеться мені...
Змінити все й сюди не повертатись
Можливо, з кимось попрощатись
Побути варто знов на самоті...
Помріяти про те, чого не мала
Але всім серцем так бажала
Я хочу, ніби це в останній раз...
Прошу, не варто так зі мною
Я вже втомилася від болю
Втомилася благати вас...
Ну от і все...мене немає
Шкода лише своєї мами
Вона гордитися хотіла мною...
Давно живу вже без надії
Давно розбились мої мрії
Жорстокий світ... світ зла і болю...
Гордитися хотіла мною...
Пробач, пробач, будь-ласочка,мені
За дурні думки в голові...
Вже пізно щось там виправляти
Лишається лиш тільки виживати...
мені 16 =) ніде не вчусь і мені пф =) пахаю на роботів,,творча особистість, граю на гітарі, меломан і так далі... там багато друзів , оптиміст.... та я вообшще супер... :Р:Р:Р:Р:РРРРР