Згадую себе у Вашому віці...І взагалі - зачепилася за Вашу фразу у чаті :"03
05 Олеся Глібка: хочу померти...."Це що за нічні слабкості? Чи то просто нічні ігри такі - жорсткі юнацькі ігри...Хоча, куди тут...Від емоційної напруги годі так жартувати...Олесю, повірте мені, мине час, і Ви з таким же запалом скажете протилежне - хочу жити... Я вмирала неодноразово, пережила не одну втрату близьких, у тому числі із дурощів чи за бажанням, і зробила для себе висновок: у світі багато глупоти, несправедливості, зла, але й розумного, доброго, світлого - трапляється...Ми ж можемо його примножити... А самотність - можливо, вона для того й існує, щоб ми мали час і місце переосмислювати такі речі...Коли сам - самотній, це ще не біда, набагато жахливіше, коли не сам - і самотній... Я увесь час повторюю своїй дочці(до речі, вона не набагато молодша за Вас): якщо тобі із собою нудно, чому ти думаєш, що іншим із тобою нудно не буде?..Можливо, для цього й існує самотність?..