Ми дві птиці,
чи пара з янголів.
Вона гарна і світиться
Таку завжди хотів.
Встань, роздягнися,
І потанцюй, як це добре.
Оголи крильця –
Цей політ буде пробний.
Сидимо ми на кватирці;
Журавлі літають гаком;
В мене спали черевики,
Полечу за ними у вакуум!
Був перший поверх:
Зідрані коліна.
Досить, game over!
Я ж янгол, а не поліно.
Йди-но ближче:
На старт, увага.
Цілуй в обличчя,
Навколо рота спрага.