Вона так хотіла стати :
Потрібною, коханою, радісною.
Що й аж перестала спати –
Все мріє про сім*ю свою заздрісно.
Такі вже солодкі ті мрії,
Думки, плани, надії.
Багато так днів в них літала
І з ними горя не знала !
З людиною коханою жити,
З любов*ю в сім*ї все робити.
Здорові і радісні діти,
В саду червоніючі квіти…
І тут у її житі час настає –
Вона не сама – кавалер в неї є !
Розмови, прогулянки, квіти …
Не може без нього вже жити !
Дискотеки, кіно, різні клуби,
Вірші для неї і поцілунки в губи…
Залицяння пролетіло стрілою –
Тепер же у ЗАГСі обоє .
Весілля було не дешеве –
Молодий з молодою як король з королевою !
Що боргів так багато – нічого,
Тут попросять допомоги у Бога .
Ось і сімейне життя почалося,
Та закоханість так швидко минулася !
Моя кохана людина – що сталось з тобою ?
Вже й забувся про неї – його слова наче зброя !
Що ранить і завдає болю почуттям.
Кожен робить те, що хоче і живе своїм життям .
«Сходи-но за пивом» - просить її,
Маленькі вже діти в нещасної сім*ї .
Розлучення стоїть вже біля порога,
Невдало дівчина вибрала свою дорогу .
Як корабель розбився й затонув в океані,
Так мрії її розвалились і зникли в тумані !
Може і так, та біда в тім, що тоді думаєш, що Він те, що потрібно!!!
Хоч є деяка проблема з ритмом, але мені дуже сподобалось! Тема актуальна, я би навіть сказала - глобальна!
Я тебе люблю відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
дякую,,,,,,,,,,, а "що тоді думаєш, що Він те, що потрібно!!!"" - коли вже кінець тоді (стосункам)?
отож, невдало вибрала, і в цьому проблема, більш ніж за 90 живуть з першими ліпшими і це показує час. от наприклад світ де 6 млрд. людей, а вибираємо лише те що поряд, чи то школа, чи вуз, чи робота, чи н-клуб, а не те що потрібно...
Я тебе люблю відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
да, ти абсолютно правий ! перше що попаде під руки,, і все життя псують ! спасибі !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! НЕ ПІДКАЖЕШ ЯК КАРТИНКІ В КОМЕНТАХ ДОБАВЛЯТЬ ?