У очах маленьких сяє,промінь радості й добра,
голосок дзвенить в оселі і від сміху,що луна
стали рідні всі веселі,а в душі цвіте весна.
Отака в нас радість в хаті,наша донечка мала.
П-в
Доня,доня,донечка,миле янголятко,
доня,доня,донечка,маленьке дівчатко,
Будь завжди щасливою,весели нас всіх,
Ми за це даруємо тобі дитинства світ.
Сонячні промінчики зазирають в шибку,
щоб подарувати трішечки тепла,
Бо у день народження,тобі,люба крихітко,
всі навкруг бажають щастя і добра.
Кожен день нове щось для себе відкривай,
люби мамусю й татка і свій чарівний край,
а ми усі сьогодні лиш тебе вітаєм
і щасливу доленьку в Господа благаєм.