Той, хто побачити посміє
Світанку значення єдине,
Відчути поряд себе диво,
Яке раніш не помічав,
Знайде у ньому свої мрії,
Безсмертні цілі, поривання,
Що змушують невпинно йти.
Шукатиме в душі той відклик,
Легкий, мов подих сяйва ночи,
Незнаний досі, та живий.
Чарівний дотик того світла
Можливо, серце відігріє
Розпалить вогнище життя.