у принца блакитні очі, і є принцеса в запасі,
коли питають про нього, принцесі напевне боляче,
у неї право, корона, блакитна кров і династія
та, схоже, принц собі щастя інакшого хоче…
у принца гарна карета, і кучер також нівроку так
і принц вже, мабуть, з півроку не може спати ночами,
і мати, каже, мегера, а батько - старий склеротик,
вона стискає любов’ю, він владою чавить…
у принца шкідлива звичка - він бути штучним не може
у нього свита велика, брудна від п’янства і блуду,
і принц би вирвався з дому, і з нього вийшов би Будда,
та цього точно не буде, про це подбає сторожа.
у принца блакитні очі, і він не носить корону,
йому, напевне, найважче вдягнути маску й обручку
і з нього вийшов би Будда, та двір від втечі боронить
у принца велика свита, і це страшенно незручно…
Будемо надіятися принц не приречений правити без обручки
Ксенислава Крапка відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
знаєте, от у всіх віршах надія є, а тут якось так... ну не Буддою ж йому насправді ставати? от і виходить, що стільки людських турбот бліднуть перед тим, що от принцу від його монарших устоїв аж ніяк не відійти...