Останні теплі дні у нашім Львові
Проміння сонця парить в кожну мить.
Ця осінь невимовно є чудова,
Аж хочеться стрибати, спину гріть...
Розплистися в чарівності блакиті,
Простерти руку вгору до птахів -
Так тягне тихо в небо полетіти
Подалі від світських страшних гріхів.
Я хочу знов зігрітися від світла,
Згоріти поглядом в твоїх очах
Та вихором помчатись, може вітром
Тобі зірки шукати в небесах.
14.11.2010 року Львів