Я й досі пам’ятаю ту ніч. Я пам’ятаю, як цілувала тебе в беззубі вуста, як злизувала з грудей твій гіркий піт, як дряпала від пристрасті твою спину, і як на пальцях лишався твій солодкий коричнево-жовтий слиз. Я пам’ятаю твої сліпі та отупілі очі, твої безрукі пальці, що стискували мене в свої лещата. Я пам’ятаю всі твої смаки. Я пам’ятаю, як на ранок я принесла тобі мертвого собаку на сніданок. Пам’ятаю, як здирала зубами з нього шкуру. То було незабутньо: я запихала собі до рота шкіру мертвого щеня, міцно стискувала щелепу і відтягувала його тушу своїми білими пальцями, його шерсть застрягала в зубах і горлі, я дико кащляла і спльовувала собачу кров та шматки шерсті на підлогу, на якій ми з тобою кохались. Я пам’ятаю, як після цього я поклала тушку на підвіконня, під сонце, потім я пройшлась темним коридором до дзеркала, щоб нафарбувати собі губи. Моє волосся було липке та слизькеі, навколо рота та на щоках були засохлі теплі ріки крові цуценяти. Я поглянула тоді на себе, посміхнулась і просто нафарбувала собі червоною помадою губи. Я була щасливою – тобі страшенно сподобався мій сніданок. Я знаю, ти обожнюєш гниль. Ця тушка була тобі до смаку. Мені здалося, що після цього ти мов став мужнішим. Як же мені пощастило, що я закохалась в такого генія. Я пам’ятаю твоє сегментоване тіло, мені подобалось, що ти був вічним, що ти умів народжувати себе із краплі ока в повному л-йні. Я так кохала тебе за це, мій любий Черве. Я пам’ятаю це.
Цікавий поворот думок, екстравагантно-інноваційних образів, тут варто подати твір як "інтимна лірика", а якби було в рубриках сайту - "Еротична лірика". Досить непогано написано, а головне - цікаво
von Tripperman відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00