Фея зламала паличку. Фея зламала нігтика.
Фея не дуже виспалась. Фея трохи засмучена.
Фея просить товариша – чи сьогодні не зміг би
Тут роздмухать кохання, там змирити розлучених,
Та ще дружбу одну розбудить допоміг би.
Справи фейні буденні, справи файні буденні.
Феї добре відомо – далі буде чудовіше,
Далі буде кохання, далі буде натхнення,
Це триватиме довго – може, навіть, і довше,
Дуже навіть можливо, що і геть нескінченно.
Фея любить роботу. Фея любить творити
Фея створює щастя. Щастя фейне міцнюще.
Фея гарно знайомить, фея вміє мирити,
І подейкують в неї є у паличці ключик,
Щоби файно коханим серця відчинити.
Словом, фея – везуча. І напрочуд сумлінна.
В неї усмішка щира, фея дзвінко сміється,
В феї зламаний нігтик, та рівнісінька спина,
Феї хочеться спати, але диво вдається,
В неї гарний товариш. Мабуть, це і причина ;)
9 жовтня 2010 р.
А от неправда. Звичайно, якщо я можу відмолотити конкурента...(повірте, дійсно можу, як-ніяк м*яса наростив спортом) але це нічого не змінить)
Ксенислава Крапка відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Ох, мужчини...
по-перше, про конкуренцію. як дипломований економіст без двох тижнів мушу зазначити, що конкурентну перевагу на ринку отримує КРАЩИЙ товар/постачальник/Фей, і зовсім не обов"язково ця кращість має бути у вмінні когось молотити)
по-друге, зміни. віра в себе, при наявності певної наполегливості, і розумному підході із психофізіологічної точки зору творить дива
по-третє... мабуть, пора лягати спати (це була думка вголос)