..ти маєш вибір, та, однак,
не хочеш думати про всіх..
і бачиш в небі дикий знак -
твоє життя - великий гріх..
і туга серце обійма..
та храм господній не поможе..
летить в пітьму твоя душа..
на що ти СТАЛО тепер схоже?!..
нікчемна постать - тихий жаль..
і ти не хочеш бути з світом..
ти не зазнав усіх страждань
а йдеш за смертю тихим слідом..
твій Янгол просить "схаменись!!"
та серцю слів уже не чути
хоч в Чорта колесі крутись
- добра тобі вже не збагнути
вікно - то двері в інший світ,
що ти хотів його відчути..
вже на землі простигнув слід
тобі життя не повернути..
тепер покайся і скажи
чи варто було тобі жити
якщо і в серці не знайти
багряних фарб і лиш марніти?!..