В далині зелений ліс,
Хто б ялиноньку нам приніс?
На землю пада лопатий сніг,
А річку скував сизий лід.
Собака взяла чийсь слід,
Втік до лісу хитрий лис...
Скачуть коні вороні,
По дорозі у селі,
Зупинився стук копит,
Біля наших же воріт.
Із саней виходить дід,
Борода до самих ніг
І червоний в нього ніс,
Торбу сам свою він зніс.
Стука в двері і кричить:
" Гей, хазяїн! Йди бистріш,
Відкривай мені скоріш,
Подарунки я привіз" .
Вийшла з дому дітвора,
Двері діду відкрива...
Обступила старого вона,
Й до хати запросила.
Переступив він поріг
І мішок скинув з пліч своїх,
Ялинку поставив біля ніг
Й промовив Дід Мороз до них:
" З Новим роком я вас вітаю,
Щастя, радості бажаю,
Здоров`я вам гарного на цілий рік,
Щоб ви вчилися краще, ніж торік!
Подарунки мої ви розбирайте,
Батьків слухайтесь своїх і їх вітайте,
Щоб у кишенях гроші у них завжди були
І щоб збулися всі їх і ваші мрії!!!".
Співають за вікном білі сніжинки:
"Щасти всім вам, щасти, щасти...",
Танцюючи вальс в заметілі,
Лягають на місячні срібні доріжки.