На землю тихо опустились зорі
Перетворивши світ у білу казку
Якщо дивитись довго-довго вгору
То відчуваєш у повітрі щастя..
Шматочок дива в кожній з зірочок
Що ми їх називаємо сніжинки
Так хочеться зловити в кулачок
Але чомусь між пальцями краплинки…