Розмріялась,закохана..
А серце ще стучить.
Жагою напохолона,
Душа моя болить...
Замріяна,засмучена
Шукаю - де ти є?
А розум все підсказує,
Що ти є не моє.
А виходу не бачу я.
Забилась у кутку.
І навіть вся у розпачі
Я все кажу: люблю.
Стрічаю ранки з росами
І вечора з слізьми
Ти - навіть не закоханий
я ж прошу : забери.
Життя моє розкраєне
Шляхи до забуття...
Непрохане і згаєне
навіщо тобі я?
Зажурена,покинута
та все одно живу.
Я квітка нерозквітнута,
не знаю, що роблю
Та все одно кохатиму
Прекрасне є буття.
Я щастя не чекатиму!
Його зроблю сама!